Laat uw tanden professioneel bleken bij FIDENTIST

Wilt een graag een stralende glimlach? Een mooi wit gebit geeft niet alleen zelfvertrouwen, maar ziet er verzorgd uit en kan het gezicht bovendien verjongen. Er zijn tegenwoordig veel bleekmethoden op de markt waarvan niet allen betrouwbaar zijn en sommigen zelfs niet werken. Wij bieden professioneel tanden bleken met resultaat.

Bij FIDENTIST zijn er twee methodes om uw tanden te bleken:

Tanden bleken in de praktijk

Wilt u graag uw tanden laten bleken door een professional? Dat kan bij FIDENTIST, waar de behandeling door een tandarts wordt gedaan. Omdat het bleekmiddel moet intrekken krijgt u bovendien de mogelijkheid om in de behandelstoel naar uw favoriete serie te kijken terwijl u wacht. De voordelen van in de praktijk uw tanden laten bleken zijn:

  • Behandeld door een professional
  • Geen extra kosten voor het maken van een bleekbitje
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Kijk uw favoriete serie terwijl uw tanden witter worden

De kosten voor het bleken van uw tanden door een professional in de praktijk zijn € 247,-. Voorafgaand aan de bleekbehandeling wordt alles uitgelegd door de tandarts. Vervolgens worden uw tanden gepolijst om alle aanslag te verwijderen. Uw tandvlees wordt daarna beschermd en het bleekmiddel wordt aangebracht op de tanden. Dit laten we 15 min zijn werk doen waarna het wordt weggespoeld en opnieuw wordt aangebracht. Dit proces wordt minimaal 4 keer herhaald.

Bent u enthousiast geworden? Maak dan nu een afspraak.

Tanden thuis bleken

Wilt u graag zelf met een bleekset thuis aan de slag? Ook dat is mogelijk! Voordat u met de thuisbleek behandeling kunt beginnen moet u eerst langskomen op de praktijk om gebitsafdrukken te laten maken. Met behulp van deze afdrukken wordt er een persoonlijk bleek bitje voor u gemaakt. Als dat bitje klaar is krijgt u instructies van de tandarts en een thuisbleek set mee naar huis. Voordelen van het zelf thuis bleken zijn:

  • U bepaalt zelf wanneer het u uitkomt om te bleken
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • De persoonlijke bleek bitjes kunt u in de toekomst weer gebruiken

De kosten van het thuis bleken zijn € 360,31 en daarmee hoger dan een behandeling in de praktijk. Dit heeft te maken met de persoonlijke bleek bitjes die gemaakt moeten worden door een tandtechnisch laboratorium. Voorafgaand aan de bleek behandeling worden uw tanden in de praktijk gepolijst om aanslag te verwijderen, dit zit bij de prijs inbegrepen.

Graag thuis uw tanden bleken? Maak dan nu een afspraak!

Bleken mijn vullingen ook mee?

Vullingen, kronen en facings bleken niet mee. Vullingen kunnen met name in de loop van de jaren steeds doffer en donkerder worden. Wilt u toch bleken maar heeft u vullingen in de voortanden? Geen probleem! Na afloop van de bleekbehandeling kunnen wij de vullingen vervangen door nieuwe vullingen met een wittere kleur.

Is de behandeling pijnlijk?

Het bleken van de tanden kan gevoeligheid geven aan de tanden. Bij de behandeling in de praktijk zullen wij altijd met u controleren of de gevoeligheid niet te erg wordt. Mocht dit het geval zijn, dan stoppen we de behandeling en gaan we op een ander moment weer verder. Merkt u bij het thuis bleken dan het gevoelig wordt, dan kunt u het bleken even een paar dagen stoppen.

hoeveel tinten witter worden mijn tanden?

Dat is lastig te zeggen. Iedereen reageert anders op het bleken. Zo zijn bijvoorbeeld de tanden van jonge mensen beter te bleken dan bij oudere mensen. Gele tanden zijn beter te bleken dan grijze tanden en hoe dunner uw glazuur is, hoe minder goed uw tanden te bleken zijn. Het hangt dus van behoorlijk wat factoren af hoe goed uw tanden te bleken zijn. De tandarts zal dit tijdens uw eerste bezoek bespreken.

© Copyright - Fidentist Tandartsen 2019